Kategorie
 
 
 
 
 

Jaké jídlo si vzít do přírody?

Středa, 17 května 2023
Jaké jídlo si vzít do přírody?

Pokud jste milovníkem stanování, kempování, rybaření, turistiky a jiných outdoor, survival a bushcraft aktivit, určitě máte často dilema, jaké jídlo si s sebou do přírody vzít. Ne každému se chce do přírody brát různé suroviny a z nich něco uvařit nebo upéct na ohni. Pro takové lidi existují i hotová jídla s dlouhou trvanlivostí, která stačí jen zahřát, případně jíst i za studena, a vychutnáte si je, kdekoliv se nacházíte. Výrobcem takových chutných hotových jídel je česká značka EXPRES MENU.

Hotová jídla značky EXPRES MENU

Hotová jídla značky EXPRES MENU pocházejí z České republiky, kde jsou připravována zkušenými kuchaři z kvalitních českých surovin. Jídla jsou hotová, proto je stačí jen zahřát, například v mikrovlnce nebo v hrnci, případně podle sebe ještě dochutit. Jídla značky EXPRES MENU jsou výjimečná i tím, že některá balení mají dobu spotřeby až 10 let, aniž by se v jídlech nacházely nežádoucí konzervační látky. Používá totiž tzv. technologie CVT, která je podobná tradičnímu zavařování. Jídla není třeba skladovat ani v chladničce, ani v mrazničce, bez problémů vydrží teploty do 30 °C. Všechna jídla jsou bez lepku, éček a konzervantů! EXPRES MENU nabízí polévky, hlavní jídla bez přílohy, komplet menu, čisté vývary a také ovocné kaše a paštiky.

Nabídka hotových jídel

V nabídce polévek jsou klasické polévky, jako je hovězí a kuřecí vývar s masem či gulášová polévka. Nechybí však ani skvělý boršč, italská rajská polévka nebo čočková polévka. Pomalu tažený hovězí vývar vám může posloužit jako kvalitní a chutný základ pro přípravu různých jiných jídel.

Hlavní jídla jsou balena bez přílohy pro jednoho (jedna porce) nebo pro dva lidi (dvě porce). Jídla z kategorie komplet menu jsou balena s přílohou jako jedna porce. Za zmínku určitě stojí lehké krůtí maso s karotkou, ke kterému doporučujeme podávat vařené brambory, nebo kuře na kari, které doporučujeme podávat s rýží. Na svačinu určitě potěší cizrnová pomazánka či krůtí paštika, které si natřete na chutné pečivo, nebo sladký štrúdlový mls bez přidaného cukru.

Náš názor na závěr

Už jsme vyzkoušeli mnoho z těchto jídel a můžeme konstatovat, že jsou opravdu hotová a kvalitně připravená, stačí je jen zahřát a v případě nouze je lze konzumovat i bez zahřátí. Jídla jsou dochucována akorát, což znamená, že chuťově náročnější jedinci si mohou tato jídla dochutit podle vlastních představ (např. solí a pepřem). EXPRES MENU hotová jídla jsou skvělá na cesty, rybaření, stanování, kempování a podobné aktivity. Není špatné je mít i doma jen tak pro jistotu, kdyby se náhodou objevila nějaká nečekaná návštěva, kterou je třeba pohostit.

 

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze