Kategorie
 
 
 
 
 

ZNÁTE MILOVNÍKA AIRSOFTU? TĚMITO DÁRKY NIC NEZKAZÍTE.

Čtvrtek, 25 listopadu 2021
ZNÁTE MILOVNÍKA AIRSOFTU? TĚMITO DÁRKY NIC NEZKAZÍTE.

Máte ve svém okolí blízkou osobu, o které víte, že se věnuje airsoftu? Netušíte však, čím byste ji mohli potěšit? Důležité je v dostatečném předstihu nenápadně zjistit, jaké doplňky, příslušenství a výstroj už má, případně naopak, zjistěte, co ještě ve své výbavě nemá. Možností, jakým způsobem příznivce airsoftu obdarovat je opravdu mnoho. Pojďme se podívat na to, co by milovníka hry airsoftu a airsoftových zbraní mohlo potěšit.

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL

Pro hráče airsoftu jsou spotřebním materiálem zejména CO2 bombičky, hnací plyny v lahvích a elektrické baterie. Tento spotřební materiál představuje hnací sílu zbraně, proto je důležité si zjistit, na jakém principu jeho zbraň funguje. Žádný airsofťák určitě nepohrdne náhradní baterií nebo bohatou zásobou CO2 bombiček a hnacích plynů. Důležitým spotřebním materiálem, kterého se opravdu u airsoftu spotřebuje hodně jsou plastové 6 mm kuličky. V tomto případě je třeba si zjistit, jakou hmotnost airsoftových kuliček obdarovaný preferuje a podle toho správně vybrat.

MĚŘIČE VÝKONU ZBRANÍ

Jsou to zařízení, která dokáží změřit energii a rychlost vystřelené kuličky z airsoftové zbraně, jednoduše řečeno, dokáží změřit sílu/výkon zbraně. Mohou potěšit každého milovníka airsoftu, jelikož si jejich prostřednictvím změří výkon svých zbraní nebo zbraní svých kamarádů. Ideální volbou je chronograf značky JS-Tactical nebo chronograf značky Wosport, který je vybaven stojanem a technologií bluetooth.

TAKTICKÉ VESTY, UNIFORMY A RUKAVICE

Pokud potenciální obdarovaný ještě nemá vhodné oblečení, tak základem jsou pořádné maskáčové uniformy, taktické vesty a rukavice. Oblíbenými jsou taktické uniformy s chrániči značky JS-Tactical nebo jednodušší uniformy značky Royal, všechny dostupné v různích velikostech. Taktické vesty jsou vhodným doplňkem k uniformám a vynikajícím pomocníkům, protože obsahují spoustu odkládacího prostoru. Jejich výhodou je, že jejich velikost je univerzální. Nabídka rukavic je široká, je důležité zaměřit se zejména na barevné provedení a správnou velikost.

OCHRANNÉ POMŮCKY

Při střelbě z airsoftových zbraní hrozí riziko poranění zejména v oblasti obličeje. Při hraní airsoftu v terénu (např. v budovách nebo v lese) hrozí např. uklouznutí při přesouvání se a možný úraz hlavy, kolen či loktů. Proto ochranné pomůcky nesmí ve výbavě příznivce airsoftu chybět. Airsoft masky ochrání oči, případně tvář před přímým zásahem kuličky nebo před zásahem odražené kuličky. Zásah do oblasti obličeje je velmi nepříjemný a v případě zásahu oka i velmi nebezpečný. Masky jsou dostupné v různých tvarech a designech.

Airsoft helmy ochrání hlavu zejména před nárazem a jsou také důležitým estetickým doplňkem každého hráče airsoftu. Oblíbenou a stylovou značkou je značka Emerson Gear. Značka Royal naopak nabízí jednodušší a cenově dostupnější helmy. Pokud uniforma nebo oblečení hráče airsoftu nejsou vybaveny zabudovanými chrániči kolen a loktů, tak vhodným dárkem budou i chrániče kolen a loktů. Jsou dostupné v různých designech a barevných provedeních.

 

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze