Kategorie
 
 
 
 
 

Repliky zbraní jako vánoční dárek

Středa, 11 prosince 2019
Repliky zbraní jako vánoční dárek

Blíží se nám čas vánoc a vy stále přemýšlíte, jakým originálním dárkem byste překvapili vaše okolí. Čas se vám rychle krátí, výběr je velký a rozpočet na vánoční dárky již dosahuje vrcholu. Právě pro vás připravili top 5 replik zbraní do 4000 korun od afg-obrana.cz, které vyrazí dech nejen milovníkovi zbraní a historie ale i komukoliv jinému.

Kvalita zpracování, věrohodnost je opravdu úžasná, protože se jedná o nefunkční zbraně. Využít je můžete jako rekvizity na různé akce nebo točení videí popřípadě pouze pro vystavení. V dnešní době existuje i mnoho milovníků počítačových her orientovaných na 2.světovou válku, pro které by byla replika zbraně nezapomenutelným darem. Není jen to jen kus kovu nebo lapač prachu. Je to kus historie.

TOP 5 replik zbraní do 4000 korun

Na 5. místě se v našem žebříčku umístil samopal MP40, který byl vyroben v Německu a výhradně ho používala německá armáda v 40 letech minulého století. I když ho prakticky využívaly pouze 5 let byl standardním vybavením každého německého vojáka. Tento model také prošel mnoha modifikacemi pro speciální německé jednotky. Proto je tato zbraň typickým, historickým unikátem, jejíž milovník historie spojené s 2.světovou válkou určitě neodolá.

Na 4.místo se umístila replika další americké klasiky a to puška M1 Winchester.
Vznikla v 40 letech minulého století a používala se prakticky až do 70 let, když ji zcela nahradila níže zmíněná M16 A1. Její propracovaný design, váha a reálnost této repliky získala nejedno srdce milovníka válečných filmů. Budeš mezi ně patřit i ty?

Na 3. místo se v naší TOP 5 dostala replika klasiky, která je spojována hlavně s USA armádou. Ano, mluvíme o M16 verzí A1, kterou využívali hlavně v 60. letech minulého století. Americká armáda tento model využívala neuvěřitelných 19 let! Při rychlosti vývoje technologií, která byla v té době je to opravdu bomba :) Vzhledem k její velikost a váhu se jedná o dokonalou repliku, která potěší nejednoho milovníka zbraní. Získat tuto jedinečnou a autentickou repliku zbraně M16 A1 můžete na našem eshopu.

Na 2.místo se dostal další americký model. Je jím samopal M1 A1, který většina z nás zná spíše jako The Thompson. Avšak někteří ji mohou spíše znát jako Drum Gun nebo Tommy Gun. Tato zbraň má neuvěřitelnou historii napříč celou Amerikou ale i celou Evropou. Repliky této zbraně můžete pravidelně vidět v každém filmu s válečným nádechem. Kdo by nechtěl mít tuto úžasnou repliku doma?

1.místo získala replika zbraně, která vznikla v 40. letech minulého století v Rusku, a používá se ještě dodnes. Ještě stále nevíte? V tom případě Vám představujeme AK-47 alias Avtomat Kalashnikova. Vytvořená byla po konci 2.světové války pro sovětské vojáky. Vyrobených a distribuovaných bylo k dnešnímu dni do celého světa více než 500 milionů kusů. Design AK-47 je jednoduchý, protože se snažili o automatickou zbraň, která bude levná a nenáročná na masovou výrobu. V průběhu dějin prošla i mnohými modifikacemi, avšak model AK-47 z roku 1947 se nezapomenutelně zapsal do historie. Stala se objektem zájmu i mnoha firem, jejichž hlavním zájmem je produkce počítačových her. I touto cestou si model AK-47 získal velkou popularitu ve světě. Tímto způsobem se dostala do kategorie vhodných dárků pro mladší ročníky, počínaje 18. rokem života.

To bylo našich TOP 5 replik do 200 €, které určitě stojí za to, aby se staly originálním a výjimečným dárkem těchto Vánoc. V nabídce jsou samozřejmě i jiné repliky. Doporučujeme si prohlédnout i široký výběr pistolí. V nabídce dokonce najdete náboje i ruční granáty. V případě potřeby pomoci s nákupem nás neváhejte kontaktovat.

 
avatar
Jozef Obr

Khhjbi

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze