Kategorie
 
 
 
 
 

Nové modely zbraní značky T4E, část 2

Čtvrtek, 16 února 2023
Nové modely zbraní značky T4E, část 2

V první části článku jsme se zabývali novými zbraněmi typu Defense-Training Markers od výrobce UMAREX GmbH & Co. KG, které se vyskytly na trhu za přibližně poslední rok. Byly jimi stylová pistole T4E GLOCK 17 GEN. 5, výkonný revolver T4E HDR 68 a výkonná puška T4E HDX 68. Jelikož však Umarex s vývojem zbraní značky T4E nezaostává, podíváme se i na další modely.

T4E HECKLER & KOCH SFP9 .43

Jelikož výrobce UMAREX GmbH & Co. KG disponuje i licencemi na výrobu replik zbraní značky H&K, nesmí v jeho nabídce chybět ani repliky této značky ve formě expanzních zbraní, airsoft zbraní či dokonce zbraní na ocelové broky nebo diabolky. Model T4E H&K SFP9 kal. .43 je zatím jedinou replikou pistole této značky v této kategorii, podobně jako v první části zmiňovaný Glock 17 Gen. 5. Pro některé fanoušky značky H&K může být model SFP9 neznámý, protože v USA nese název VP9. Označení SFP9 (Striker Fired Pistol) se používá pro kanadský a evropský trh a originál označuje samonabíjecí pistoli v kal. .40 S&W. Pistole T4E H&K SFP9 disponuje zásobníkem s kapacitou 8 ks projektilů v kal. .43 a energií střely do 5 Joulů. Nechybí ani funkce Blow-Back, díky které působí střelba velice realisticky.

SAMOPAL T4E TM4 RIS .43

Podle správnosti se jedná o repliku oblíbené útočné pušky ve stylu M4/AR-15. Jelikož však pojem samopal a útočná puška bývají často zaměňovány, používají se na trhu oba výrazy. T4E TM4 RIS je opravdu propracovaným modelem, protože téměř celá jeho konstrukce je vyrobena z kovu, čemuž zodpovídá i hmotnost 2 770 g. Co však nejvíc potěší je skutečnost, že je dostupný i ve verzi full-auto. Zásobník má kapacitu 14 projektilů v kal. .43. Energie vystřeleného projektilu dosahuje do 7.5 J. Model T4E TM4 RIS je v mnoha směrech podobný modelu T4E Heckler & Koch 416 D.

 
avatar
James Smith

Trying to get a catalog

...
avatar
Bert-Jan van der Schaar

Hello, when do i get send one.Jan mankeslaan 47 8442HM Heerenveen

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze