Kategorie
 
 
 
 
 

Nové modely zbraní značky T4E, část 1

Čtvrtek, 16 února 2023
Nové modely zbraní značky T4E, část 1

Snad největší korporace s názvem UMAREX GmbH & Co. KG z Německa, která se zabývá vývojem, výrobou a distribucí volně prodejných zbraní, neustále rozšiřuje nabídku zbraní, které nazývá Defense-Training Markers. Tyto stále oblíbenější zbraně dokážou vystřelovat gumové projektily, projektily s barevnou látkou a projektily se slzotvornou náplní. Staly se tedy oblíbenými proto, že jsou využitelné jako tréninkové zbraně, zbraně na sebeobranu, zbraně na paintball nebo na volnočasovou aktivitu doma na dvoře. V následujících řádcích se společně podíváme, jaké nové modely značky T4E se vyskytly přibližně za poslední rok.

T4E GLOCK 17 GEN. 5

Odkdy společnost UMAREX GmbH & Co. KG získala licenci na výrobu replik rakouské značky GLOCK, doslova se přetrhl pytel s replikami pistolí značky GLOCK. Repliky populárních samonabíjecích pistolí jako např. Glock 17, Glock 19 a Glock 22 jsou dostupné již jako expanzní pistole, airsoft pistole, či dokonce pistole na ocelové broky nebo diabolky. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se replika pistole Glock objeví také v provedení T4E jako Defense -Training Marker. Prvním je model Glock 17 Gen. 5 v kal. .43 s kapacitou 8 projektilů a energií střely do 5 Joulů. Provedení je velmi realistické také díky funkci Blow-Back, hmotnosti cca 700 g a značením a logům jako na originální předloze. Očekáváme, že do budoucna se objeví i jiné repliky této rakouské značky ve formě zbraní typu T4E.

REVOLVER T4E HDR 68

Model HDR byl donedávna dostupný v kal. .50 ve verzi s energií střely do 7.5 J nebo do 11 J. Nedávno však přišel na trh nový model revolveru HDR v kal. .68. Oproti modelu HDR 50 je mohutnější a má delší hlaveň. Co však potěší nejvíce je skutečnost, že je dostupný i ve verzi s energií střely až do 16 J, což z něj ve spojení s kalibrem .68 činí velmi slušný obranný prostředek, ze kterého zásah může být velmi nepříjemný pro živý cíl v případě obrany.

PUŠKA UMAREX HDX 68

Dlouhá zbraň značky T4E model HDX 68 má velmi specifický design, díky kterému je někdy nazývána jako puška a někdy jako brokovnice. Název brokovnice podporuje systém Pump-Action, tedy přebíjení pomocí podpažbí jako na některých reálných brokovnicích. Díky kalibru .68 a energii střely do 16 J může být také velmi účinným obranným prostředkem. Kapacita integrovaného zásobníku je 16 projektilů. Specifikem této zbraně je skutečnost, že je poháněna hned dvěma bombičkami s obsahem 12 g CO2, které dokážou vyprodukovat v případě verze 16 J až kolem 20 výstřelů.

 
avatar
Toshio Hosoya

HDR revolver cal68 was my order. Toshio Hosoya

...
avatar
Albin

Ste výborný

...
avatar
Albin

Ste najlepši

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze