Kategorie
 
 
 
 
 

Nejsilnější airsoftové zbraně, které u nás najdete

Čtvrtek, 28 dubna 2022
Nejsilnější airsoftové zbraně, které u nás najdete

Hledáte airsoft zbraň a vaším kritériem pro výběr je co největší možná síla, resp. energie výstřelu? Pokud však chcete velmi silnou airsoftku, pamatujte na to, že chcete-li se účastnit airsoftových akcí, některé z nich mohou mít v pravidlech limitování výkonu zbraní používaných hráči během hry. Zásah z velmi silných airsoft zbraní může být pro spoluhráče / protihráče velmi nepříjemný. Pokud i nadále trváte na co největší síle, v tomto blogu vám představíme některé modely, které stojí za zmínku.

AIRSFOT PUŠKA SA VSR 10 ASG

Puška SA VSR 10 ASG je vybavena nastavitelnou funkcí Hop-Up, díky které nastavíte požadovanou rotaci kuličky, čímž ovlivňujete přesnost. Nechybí ani manuální pojistka proti nechtěnému výstřelu, vrchní montáž o šířce 22 mm, na kterou můžete nainstalovat puškohled a spodní montáž o šířce 22 mm, na kterou můžete nainstalovat např. dvojnožku nebo laserový zaměřovač. Celková délka je 1150 mm a hmotnost je 2470 g. Disponuje slušnou energií střely až 1.80 J. Vystřelená kulička může dosáhnout rychlosti až do 425 fps (130 m/s).

AIRSOFT PISTOLE STI DUTY ONE CO2

Airsoftová pistole STI DUTY ONE CO2 je vyráběna dánskou značkou ASG (Action Sport Games). Energii jí dodává bombička o obsahu 12 g CO2, která se vkládá do pažbení. Je vybavena zásobníkem o kapacitě 16 kuliček, pojistkou proti nechtěnému výstřelu a spodní montážní lištou o šířce 22 mm, na kterou je možné umístit např. svítidlo nebo laserový zaměřovač. Celková délka je 220 mm a hmotnost je 820 g. Pistole střílí v režimu semi-auto a systém spouště je DA (Double Action). Energie střely je až do 2.00 J. Úsťová rychlost vystřelené kuličky je max. 460 fps (140 m/s).

AIRSOFT SAMOPAL HECKLER & KOCH MP5 CO2

Samopal HECKLER & KOCH MP5 CO2 produkuje úspěšná německá společnost s názvem UMAREX. Energii této airsoft zbrani dodává bombička o obsahu 12 g CO2. Tento model zaujme zejména svojí neobvykle vysokou energií střely až do 2.50 J. Vystřelená kulička může dosáhnout rychlosti až do 490 fps (150 m/s). Střílí pouze v režimu semi-auto. Kapacita zásobníku je 30 ks kuliček. Hmotnost je 1 310 g a celková délka pouhých 335 mm.

AIRSOFT REVOLVER DAN WESSON 8'' CO2

Revolver Dan Wesson díky extrémní délce hlavně působí velmi nebezpečně. Nebezpečná je však už i jeho síla. Energie vystřelené kuličky je až do 3.00 J. Díky tomu může vystřelená kulička dosáhnout rychlosti až do 540 fps (165 m/s). Tento model je celokovové konstrukce. Kuličky se vkládají do válce prostřednictvím redukčních nábojnic, které imitují tvar reálného náboje. Je poháněn bombičkou o obsahu 12 g CO2, která se vkládá do pažbení. Celková délka je do 338 mm a hmotnost až 1040 g.

 
avatar
Miroslav Pohlodko

...

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze