Infobar icon

JARNÍ VÝPRODEJ - slevy až do výše 40%. Ke slevám zde.

Kategorie
 
 
 
 
 

KTERÉ MODELY VZDUCHOVÝCH PUŠEK BYLY HITY SEZONY 2020?

Středa, 17 března 2021
KTERÉ MODELY VZDUCHOVÝCH PUŠEK BYLY HITY SEZONY 2020?

Pomalu začne jaro, počasí bude příznivější, lidé konečně budou pobývat i venku na dvoře. Nevíte, jak využít volný čas po práci nebo o víkendu? Zvažujete svoji starou vzduchovou pušku vyměnit za novou? Nebo uvažujete zakoupit si svou úplně první vzduchovou pušku a neumíte se rozhodnout, který model by byl ten správný? Čtěte dál a dozvíte se, jaké modely vzduchových pušek byly hity střelecké sezóny v roce 2020.

GAMO ROADSTER

Vzduchová puška značky Gamo model Roadster je model, který navázal na úspěch modelů Replay z roku 2019. Model Replay a jeho různé varianty získali úspěch díky tomu, že jako jediná zalamovací vzduchová puška má zásobník s nabíjecím systémem 1. generace. Nevýhodou tohoto modelu však byla skutečnost, že z důvodu tvaru a velikosti nabíjecího systému na pušce chyběla klasická pevná mířidla. Střelba tedy byla možná jen s puškohledem. Model Roadster už má nabíjecí mechanismus 2. generace, který je menší, a proto se na pušce nacházejí i pevná mířidla. Nabíjecí systém se zásobníkem funguje tak, že při každém zalomení hlavně se diabolka sama nabije do hlavně, přičemž Vám na zásobníku ukazuje, kolik diabolek ještě v zásobníku máte. Kapacita zásobníku je 10 ks diabolek. Díky tomuto systému jsou pušky z modelové řady Roadster opravdu jedinečné a díky tomu populární. Dostupné jsou v kalibrech 4.5 mm i 5.5 mm.

BLACK OPS PENDLETON

Moderní zalamovací vzduchová puška Pendleton v kal. 4.5 mm franzuské značky B.O. Manufacture s taktickým tvarem připomínajícím útočné pušky nebo samopaly zaujme díky svému designu zejména mladší střelce. Puška má vrchní, boční i spodní rail lišty o šířce 22 mm, na které si umíte nainstalovat širokou škálu příslušenství jako např. laserový zaměřovač, puškohled nebo kolimátor, svítilnu, dvojnožku a jiné. Pažba je teleskopická, tedy nastavitelná v několika délkách a vyrobená z odolného polymeru. Mířidla jsou nastavitelná a světlovodní. Nechybí ani manuální pojistka proti nechtěnému výstřelu, která se nachází před spouští. Pažbičku si můžete poskládat dle svého přání tak, aby Vám co nejlépe sedla do ruky, a to díky třem párům různých variací, které jsou součástí balení. Tento model se stal populárním díky svému jedinečnému designu a hlavně díky své výborné ceně vzhledem k výbavě vzduchovky. V ceně totiž máte zahrnut i puškohled!

SIG SAUER MCX a MPX

Ze vzduchových pušek poháněných systémem CO2 se stále větší oblibě těší pušky značky Sig Sauer. Vyrábí se ve dvou délkách. Model MCX je ve standardní délce a model MPX je kompaktnější verzí. Také jsou nabízeny i s příslušenstvím jako kolimátor a puškohled nebo i bez příslušenství. Pušky MCX a MPX jsou poháněny 88 g CO2 bombičkou a kapacita zásobníku je až 30 diabolek. Vyznačují se rámem vyrobeným z kovu, odnímatelnými mířidly, pojistkou spouště, pevnou plastovou pažbou a picattiny lištou (22 mm), na kterou můžete nainstalovat různá zaměřovací zařízení, jako např. kolimátor nebo puškohled. Tyto repliky se vyrábějí v Japonsku, díky čemuž se mohou chlubit vysokým stupněm kvality a jsou téměř k nerozeznání od reálných předloh.

 

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze