Kategorie
 
 
 
 
 

Které modely airsoftových zbraní byly hitem v roce 2021?

Pondělí, 24 ledna 2022
Které modely airsoftových zbraní byly hitem v roce 2021?

Zvažujete koupi airsoftové pistole, pušky nebo samopalu? Neumíte se rozhodnout, který model si zakoupit? Jste typ člověka, který se rád nechá inspirovat zbožím, které je nejvíce prodáváno? Pojďme se spolu podívat na to, které pistole, pušky a samopaly byly hity sezóny 2021 a možná Vám tím pomůžeme s výběrem. Čtěte dál a dozvíte se více.

AIRSOFTOVÉ PISTOLE

Od kdy německá společnost Umarex zakoupila licence na výrobu oficiálních replik pistolí značky GLOCK, tak tyto airsoftové pistole patří mezi nejprodávanější. Jinak tomu nebylo ani v roce 2021. Nejoblíbenějšími jsou GLOCK 19X BlowBack AG CO2 v armadní barvě, tradiční model GLOCK 17 BlowBack AG CO2 (třetí generace) a GLOCK 17 BlowBack AG CO2 (čtvrtá generace). Všechny tři modely těchto airsoftových zbraní jsou poháněny bombičkou s obsahem 12 g CO2, která se vkládá do pažbení. Dokáží vyvinout energii střely kolem 1.50 Joulu. Vybaveny jsou také systémem BlowBack, což znamená, že při střelbě se závěr pohybuje jako na reálné samonabíjecí pistoli. Jelikož se jedná o licencované oficiální repliky, tyto pistole nesou značení a loga jako jejich reálné předlohy. Značka GLOCK patří mezi nejúspěšnější výrobce zbraní ve světě a jejich pistole patří mezi nejrozšířenější ve světě.

AIRSOFTOVÉ SAMOPALY

Jelikož mezi mladšími ročníky jsou nejvíce obdivovány samopaly a útoční pušky ve stylu amerických M-16/M-4/AR-15, tak z airsoftových samopalů se v roce 2021 dařilo nejvíce značce Lancer Tactical, která se primárně zabývá výrobou replik pušek a samopalů těchto typů. Airsoftové samopaly a pušky této značky fungují na elektrickém principu (AEG), energii jim tedy dodává vyměnitelná nabíjecí baterie. Standardně jsou vybaveny energií střely do 1.00 Joulu s možností vylepšení na výkonnější verze pomocí silnějších pružin a jiných komponentů. Mimořádně oblíbenou a cenově dostupnou verzí je model Lancer Tactical LT-15 G2 M4 Combo. Airsoftové samopaly této značky jsou dostupné ve verzích s různými pažbami, délkami hlavní a také s různým příslušenstvím. Série PROLINE je určena pro náročnější a zkušenější, jako např. model Lancer Tactical LT-34 G2 ProLine.

AIRSOFTOVÉ PUŠKY

Oblíbenými puškami v roce 2021 byly airsoftové sniper pušky značky WELL model MB03BB. Tato manuální puška (ASG) disponuje energií střely do 1.60 Joulu. Je vybavena dvojnožkou, manuální pojistkou, vrchní a spodní montážní lištou o šířce 22 mm a nastavitelnou funkcí Hop-Up. K tomuto modelu je třeba dokoupit puškohled, doporučujeme např. puškohled JS-Tactical 3 - 9 x 32. Hitem sezóny 2021 byla i replika legendární ruské opakovací pušky Mosin 1891/30'' z dílny značky B.O. Manufacture, která potěší každého fanouška první i druhé světové války.

 
avatar
Kacper Markowski

Witam serdecznie. Posiadam pistolet bruni glock 17. Lecz po wprowadzeniu przeze mnie pewnej modyfikacji . Zepsul się zamek w broni . Łuski nie wypadają. I po strzale musze ręcznie wyciągać łuskę z komory nabojowej . Co to może być?
Czy prowadza państwo naprawy pistoletow ? Bardzo zależy mi na czasie. Pozdrawiam

...
avatar
eshop@afg.sk

Witam niestety nie naprawiamy marki Bruni.

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze