Kategorie
 
 
 
 
 

Airsoftové zbraně pro pokročilé

Pondělí, 25 října 2021
Airsoftové zbraně pro pokročilé

Prošlo Vám přes ruce již několik různých druhů a modelů levnějších airsoftových samopalů či pistolí? Chytil Vás tento sport za srdce a cítíte, že už je čas poohlédnout se po silnějších, kvalitnějších a spolehlivějších airsoftových zbraních vyšších kategorií? V následujících řádcích máme pro Vás několik modelů, které stojí za zmínku.

AIRSOFT SAMOPAL LANCER TACTICAL LT-34

Airsoft samopal od Lancer Tactical modelu LT-34 Gen2 ProLine Enforcer Battle Hawk PDW 4´ Full metal AEG v kal. 6 mm BB zaujme zejména fanoušky zbraní typu M4/AR-15. Provedení FULL METAL jistě nezklame ani ty nejnáročnější. Má kovové tělo, kovovou hlaveň o průměru 6.03 mm a délce 200 mm, teleskopickou pažbu, nastavitelná mířidla, zásobník s kapacitou 120 BB kuliček, režim střelby semi + full auto, pojistku proti nechtěnému výstřelu a dlouhou montážní lištu s průměrem 22 mm, na kterou můžete nainstalovat např. kolimátor.

Energie střely je maximálně 1.00 J a úsťová rychlost se v závislosti na hmotnosti kuličky pohybuje kolem 100 m/s (330 fps). Nechybí ani nastavitelná funkce Hop-Up. Celková délka je od 520 mm do 610 mm a hmotnost je 2405 g. Baterie s nabíječkou není součástí balení. Volba nabíječky a baterie u dražších airsoft zbraní je již většinou ponechána na výběru zkušených střelců. Doporučenou baterií je tyčová LiPo baterie s napětím 7.4 V.

Série ProLine dále nabízí kovový GEARBOX, ocelový GEAR SET (18:1), vysokorychlostní motor (Neodyn 25K), systém Quick Spring Change QSC®, nízkoodporovou kabeláž a spoušť se systémem ETU (Electronic Trigger Unit). Výhodou zbraní typu M4/AR-15 je široká škála výběru náhradních zásobníků různých značek, různé cenové kategorie a různé kapacity. Tento kompaktní model je díky svým malým rozměrům vhodnou volbou pro airsoftové akce, které se konají v budovách.

AIRSOFT SAMOPAL ARES VZ 58 ML

Airsoftová replika legendární útočné pušky značky CSA (Czech Small Arms) SA 58 Sporter v kal. .223 Remington, která zaujme zejména fanoušky zbraní slovenské a české výroby. Ares VZ 58 ml AEG v kal. 6 mm BB se vyznačuje kvalitním zpracováním, kovovým provedením, kovovým GEARBOXEM, teleskopickou pažbou, nastavitelnou funkcí HOP-UP, kovovým zásobníkem o kapacitě 300 ks 6 mm BB kuliček, kvalitními a odolnými vnitřními mechanismy, energií střely do 1.50 J, úsťovou rychlostí do 400 fps (125 m/s), nastavitelnými mířidly, pojistkou proti nechtěnému výstřelu a režimem střelby semi-auto + full-auto. Doporučená hmotnost použitelných 6 mm BB kuliček je od 0.20 do 0.25 g.

Celková délka zbraně se v závislosti na nastavení teleskopické pažby pohybuje od 830 do 915 mm. Reálná hmotnost až 3 160 g. Balení obsahuje airsoftovou zbraň a zásobník. Díky adaptéru zásobníkové šachty toto provedení používá standardní zásobníky typ M4. Adaptér lze i odinstalovat a následně můžete použít zásobníky původního tvaru. Balení neobsahuje nabíječku a baterii (volitelné příslušenství). Pro menší zátěž motoru a součástek se doporučuje Li-Po baterie 7.4V, pro maximální výkon však můžete použít i Li-Po baterii 11.1 V. Nechybí ani montážní lišta o šířce 22 mm, na kterou můžete nainstalovat různé taktické doplňky, jako je např. kolimátor. Zajímavý je i kompaktní model ARES VZ 58 S, který může oslovit hráče airsoftu převážně v budovách.

AIRSOFT PISTOL VORSK HI CAPA

Jedinečná airsoft pistole značky Vorsk model HI-CAPA 4.3 v kal. 6 mm BB svým tvarem napodobuje sportovní varianty amerických pistolí COLT 1911. Pistole střílí v režimu semi-auto a je poháněna plynem GREEN GAS, který se natlakuje do zásobníku z láhve. Systém Blow-back zajišťuje pohyb závěru při každém výstřelu, čímž je střelba realističtější. FULL METAL (celokovové provedení) potěší i ty nejnáročnější.

Zbraň má sportovní pažbení, oboustrannou manuální pojistku, dlaňovou pojistku, světlovodní mířidla, kolimátor, závit na ústí hlavně a spodní montážní lištu o šířce 22 mm, na kterou můžete nainstalovat např. laserový zaměřovač nebo svítilnu. Zásobník má kapacitu 25 ks 6 mm BB kuliček. Energie střely je maximálně 1.00 J a úsťová rychlost se v závislosti na hmotnosti kuličky pohybuje kolem 100 m/s (330 fps). Doporučujeme používat kuličky o hmotnosti od 0.20 g do 0.25 g. Precizní hlaveň má vnitřní průměr 6.03 mm a délku 93.7 mm. Celková délka je 220 mm a hmotnost je 920 g. Pro správné fungování je třeba používat kvalitní GREEN GAS. Dostupné jsou i jiné varianty tohoto modelu s různou výbavou.

 

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze