Kategorie
 
 
 
 
 

Nový vzhled e-shopu: Přinášíme Vám skvělý nový design!

Úterý, 31 května 2022
Nový vzhled e-shopu: Přinášíme Vám skvělý nový design!

Jelikož chceme, abyste jako naši zákazníci měli radost z nakupování v našem e-shopu, připravili jsme pro Vás zcela nový design. V následujících řádcích se dozvíte, co všechno jsme si pro Vás připravili a jaké výhody s sebou přináší nový design.

Nový design e-shopu přináší tyto novinky

Nákup v novém designu bude pro Vás rychlejší, přehlednější a pohodlnější. Design je navržen podle nejmodernějších trendů a požadavků kladených na moderní a úspěšné internetové obchody, proto si myslíme, že Vás následující výhody našeho nového e-shopu potěší.

Responzivita

Nakupujte z kteréhokoli zařízení – náš design se mu přizpůsobí. E-shop je s celou svojí strukturou a obsahem přizpůsoben všem zařízením, přes která se na něj uživatel může dostat. Je tedy jedno, zda používáte počítač nebo smartfon, vždy dostane 100% obsahu, což Vám zajistí pohodlný nákup.

Nový vzhled

Nový design s sebou přináší zcela novou grafiku za účelem lepší orientace v internetovém obchodu a efektivnějšího hledání produktů. Nákup v novém designu bude například i díky novému výsuvnému menu pro naše staré nebo nové zákazníky rychlejší, přehlednější a pohodlnější.

Nové funkce

Nový design s sebou přináší také nové funkce, které Vám zpříjemní nebo urychlí nákup v internetovém obchodě. Nové funkce se týkají například pokladny, která je přehlednější. Zákazníci, kteří mají u nás založený svůj účet, najdou po přihlášení novinky i ve správě svého účtu.

Dalšími novinkami jsou funkce balíkobot, která Vám velmi rychle sdělí sledovací číslo balíku či zasílání objednávek na tzv. odběrná místa.

Vyhledávání na e-shopu

Posvítili jsme si také na vyhledávání v našem e-shopu a od nynějška je ještě rychlejší a přehlednější. Díky tomu naleznete produkty levou-zadní. Chcete-li se dozvědět více o Vámi vybraném produktu, připravili jsme také funkci zobrazování příbuzných produktů u hlavního produktu. Díky této funkci můžete rychle najít např. příslušenství, doplňky nebo náhradní díly k Vašemu produktu.

Ještě bychom Vám rádi představili funkci tvz. zvýhodněné sety, která Vám ukáže návrhy právě zvýhodněných akciových setů.

Dejte nám zpětnou vazbu!

Náš nový design jsme poctivě otestovali a snažili jsme se vychytat všechny možné chyby, ať už ve vzhledu, responzivitě či uživatelské přívětivosti. Věříme, že se Vám bude líbit a budete s novým vzhledem e-shopu spokojeni. Dejte nám prosím vědět, jak se Vám nový e-shop používá a zda se Vám nakupuje dobře. Také budeme vděční za Vaše upozornění v případě, že narazíte na chybičku krásy či problém s funkcionalitou. Rádi se zlepšujeme a posouváme vpřed – Vaše pomoc a názor jsou proto pro nás neocenitelné!

 
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
avatar
Daniel Grym

Dobrý den,
před týdnem jsem upozorňoval na chyby nového designu webu, ale nikdo nezjednal nápravu.
V seznamu objednávek se nelze vždy pohybovat - posuv do stran funguje jen někdy a musí se zpravidla začít od piktogramu ruky. Tlačítko reklamační formulář a sledování reklamací je odkaz na tutéž stránku. Bez znalosti čísla reklamace je uživatel nikdy neuvidí. Mám zadány čtyři reklamace a nevidím ani jednu. Text "uložené košíky" není vidět celý.

Podle mne web nebyl testován vůbec, jinak by k těmto chybám nedošlo.

...
avatar
eshop@afg.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše podnety. Budeme sa nimi zaoberať.

...
avatar
Daniel Grym

Nelze zobrazit přehled reklamací, odkazy v mailech jsou nefunkční, bez znalosti konkrétních čísel nelze reklamace dohledat ani v rámci správy účtu.
Nový vzhled je výrazný krok zpět, nevýrazné, mdlé barvy, špatně přehledné.

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze