Kategorie
 
 
 
 
 

Nová nabídka airsoft značky CYBERGUN na AFG

Čtvrtek, 30 listopadu 2023
Nová nabídka airsoft značky CYBERGUN na AFG

V první polovině letošního roku jsme byli osloveni francouzskou společností s názvem CYBERGUN SA se žádostí o spolupráci při uvádění jejich zboží na slovenský i český trh. Jedná se převážně o airsoftové zbraně, vzduchové zbraně a bohaté příslušenství k těmto zbraním. Příležitost jsme si nenechali ujít, a proto jsme postupně začali dovážet a přidávat do nabídky i zboží této značky. Čtěte dál a dozvíte se, o jaké novinky se jedná.

Všeobecně o značce CYBERGUN

Značka CYBERGUN patří francouzské společnosti s názvem CYBERGUN SA. Historie této značky sahá až do roku 1986, kdy působila pod názvem AIR SOFT GUNS. Přejmenována na název CYBERGUN byla v roce 1999. V průběhu dalších let postupně absorbovala menší výrobce a dovozce airsoftových zbraní a získávala licence na výrobu airsoftových replik od různých světových výrobců zbraní. V současnosti nabízí repliky značek zbraní jako CANiK, Colt, Desert Eagle, FAMAS, FN HERSTAL, GSG, MAUSER, Springfield Armory, Swiss Arms, Arsenal Firearms a jiné. Určitě můžeme značku CYBERGUN zařadit k úspěšným evropským výrobcům a distributorům airsoftových zbraní jako např. Umarex (Německo) a ASG (Dánsko). Podívejme se v následujících řádcích na zboží od tohoto našeho nového dodavatele.

Krátké airsoft zbraně

Z manuálních pistolí je zajímavá pistole Swiss Arms v barevném provedení FDE s kapacitou zásobníku 24 kuliček a pistole COLT 1911 s kovovým závěrem a kapacitou 12 kuliček. Za zmínku stojí i zajímavé elektrické pistole Swiss Arms Navy AEP a COLT 1911 AEP. Oba modely díky kovovému závěru a zajímavému zpracování vypadají solidně. Obě pistole jsou dostupné i se spouštěmi se systémem MOSFET. V baleních samozřejmě nechybí baterie s nabíječkou. Výjimečnou je i replika legendární full-size pistole Desert Eagle poháněné bombičkou s funkcí Blow-back.

Dlouhé airsoft zbraně

Nabídka značky CYBERGUN je tvořena i velkým zastoupením samopalů, kulometů a útočných pušek. Elektrické airsoftové repliky této značky jsou zajímavé cenou a výbavou, kterou hned ke zbrani dostanete. Za zmínku jistě stojí model COLT M4 Hornet z barevné edice Blue Fox, model COLT M4A1 s dlouhým předpažbím a model COLT M4 Carbine ve standardním designovém provedení. Zajímavou však je také elektrická airsoftová replika AK-47 ve FULL-METAL provedení a replika kulometu FN MINIMI. Všechny zmíněné modely jsou vybaveny balením s baterií i nabíječkou.

Ostatní

Do nabídky značky CYBERGUN jistě patří také airsoftové sniper pušky a brokovnice. Začátečníky proto jistě potěší sniper puška model MAUSER SR a brokovnice model Double Eagle M58B. Postupně však zařazujeme do nabídky i různé příslušenství, jako např. pouzdra pro krátké a dlouhé zbraně, různé typy montáží, kolimátory, výhodná balení airsoftových kuliček, dvojnožky, střelnice, lapače a terče a jiné.

 
avatar
adolf

ok

...
avatar
adolf

nemám slov

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze