Kategorie
 
 
 
 
 

AIRSOFTOVÉ PISTOLE DO 1850 Kč

Středa, 20 července 2022
AIRSOFTOVÉ PISTOLE DO 1850 Kč

Airsoftové zbraně a tento sport s nimi související se stále těší větší oblibě a neustále přibývá mnoho nových příznivců, kteří mají zájem bavit se s takovými zbraněmi, ať už doma na dvoře, nebo sportovně na airsoft akcích. Málokterý nováček se však rovnou zaměří na airsoftové zbraně vyšších tříd ve vyšších cenových kategoriích a hledá spíše něco levnějšího, s čím začít. Proto se v tomto článku zaměříme na pistole v dostupnějších cenách. Čtěte dál a dozvíte se více.

MANUÁLNÍ PISTOLE

Manuální pistole představují úplný základ. Energii kuličce dodává pružina, která se stahuje manuálním ovládáním závěru. Proto před každým výstřelem je třeba takovou zbraň pohybem závěru k sobě natáhnout. Jejich energie výstřelu se pohybuje kolem 0,50 Joulu. Většinou platí, čím levněji, tím více plastových dílů obsahují.

Mezi nejlevnější modely manuálních airsoft pistolí, které stojí za zmínku určitě patří modely jako CZ 75 D Compact, CZ SP-01 Shadow a Walther P99. Jsou vyrobeny převážně z plastu, což však neznamená, že by byly při správném zacházení nekvalitní nebo nespolehlivé. Všechny tři modely jsou vyráběny buď ověřenou dánskou značkou ASG nebo německou značkou Umarex.

Mezi dražší modely manuálních pistolí, které mají již např. závěr vyrobený z kovu patří modely Walther P22Q, Beretta M92 a Beretta PX4. Díky použití většího množství kovových dílů mají vyšší hmotnost, a proto působí v ruce mnohem realističtěji. Výrobu také zastřešuje německá značka Umarex.

CO2 PISTOLE

Energii čerpají z bombičky s obsahem 12 g CO2, která se ukrývá v pažbení. Disponují většinou energií střely kolem 1.00 Joulu a vyšší. V závislosti na energii střely dokáže jedna bombička poskytnout energii na přibližně 50 výstřelů. Výhodou těchto zbraní je skutečnost, že stačí nainstalovat do zbraně jen bombičku a už jen mačkáte spoušť, bez nějakého ručního přebíjení závěrem. Střílejí tedy v režimu semi-auto.

V cenovém pořadu do 75 Eur tyto druhy pistolí teprve začínají, takže jsou to základní modely bez funkce Blow-Back (závěr se během střelby nepohybuje jako na reálných samonabíjecích pistolích). Za zmínku určitě stojí model CZ P-07, CZ 75 D Compact a STI DUTY ONE. Výrobu všech tří modelů zajišťuje oblíbená dánská značka ASG.

ZÁKLADNÍ VÝBAVA

Začátečník by určitě neměl zapomenout i na základní výbavu a jiné příslušenství, jako např. náhradní zásobník, pouzdro, dostatek munice a samozřejmě na ochranu očí a obličeje, ať už prostřednictvím brýlí nebo masek.

 
avatar
Henri Kuikka

Nice work Ours womans feels aave.

...

Přidat komentář

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze